Česta pitanja

Česta pitanja

...

Lična poruka nije ograničena. Možeš napisati kratku poruku, celu pesmu ili pismo. Mi ćemo se potruditi da poruku na najbolji načun uklopimo u lični sajt. Savetujemo ti ipak da poruka bude do 600 karaktera.

U polju Komentar prilikom registracije, dodaj napomenu za koju poruku želiš i koju sliku, pa ćemo videti da li je moguće prilagoditi ih tvojim potrebama. Ukoliko nije moguće, kontaktiraćemo te pre izrade sajta.dapibus leo.

U polju Komentar prilikom registracije, dodaj napomenu za koju poruku želiš i koju sliku, pa ćemo videti da li je moguće prilagoditi ih tvojim potrebama. Ukoliko nije moguće, kontaktiraćemo te pre izrade sajta.

Kontaktiraj nas putem maila, a potrudićemo se da ti izađemo u sustret.

Administrator sajta zadržava pravo da ne objavi određeni lični sajt ili ga registruje ukoliko su poruke neprimerene iz bilo kog razloga, pozivaju ili izražavaju ličnu, versku, nacionalnu ili polnu netrpeljivost. U tom slučaju sajt neće biti iniciran, a uplatiocu će biti vraćen novac.

Savetujemo ti da 5 radnih dana pre važnog događaja poručiš lični sajt.

  1. Odabereš poster,
  2. Upišeš ličnu poruku
  3. i dodaš u Korpu.

Zatim  proveriš detalje kupovine i nastaviš klikom na Registruj se i plati. Na narednoj stranici neophodno je da upišeš svoje tačne podatke, s posebnom pažnjom na email adresu, kako bismo mogli da ti pošaljemo link za sajt koji kupuješ. Obrati pažnju da pri registraciji obavezno izabereš i ime ličnog sajta i definišeš lozinku korisničkog profila. Ovi podaci će ti ubuduće služiti za pristup našem sajtu ali i privatan pristup ličnom sajtu. Dodatno, ovde imaš mogućnost da nam upišeš posebne napomene vezano za kupovinu. Kada popuniš podatke i proveriš da li su ispravni, na dnu stranice klikneš na izbor načina plaćanja i završavaš porudžbinu odabirom opcije Naruči. 

Nakon što završiš naružbinu na sajtu, na email će ti stići potvrda registracije na naš sajt, a odmah nakon toga i email potvrda narudžbine, sa detaljima za plaćanje. 

Svi detalji u vezi sa plaćanjem biće ti automatski poslati na e-mail, kroz potvrdu narudžbine. Ukoliko koristiš e-banking, preuzmi podatke sa uplatnice koju dobiješ od nas i uplati navedeni iznos, uz navedeni broj narudžbenice.

Ukoliko ti je jednostavnije, uplatu možeš izvršiti i na šalteru banke ili pošte, takođe popunjavanjem podataka za uplatu koju dobijaš mailom. 

U odeljku Moj profil na našem sajtu imaš informacije o svom profilu, korisničke podatke, pregled kupovina i njihov status.

Za registraciju uplate je obično potrebno do 3 radna dana. Ukoliko se plaćanje vrši elektronskim putem, period obrade je kraći. Međubankarski promet ne radi od petka u 15h do ponedeljka u 8h, pa obrati pažnju na termin plaćanja.

Nakon što izvršiš uplatu i registrujemo je prema tvojoj porudžbini, link za svoj sajt dobijaš putem emaila u roku od jednog radnog dana ili 24 sata.

Sve cene navedene na sajtu su u dinarima sa uračunatim PDV-om. 

Predlažemo ti da ime sajta bude nešto što je važno i specifično za tebe i dragu osobu. Uvek možeš dodati broj, datum, nadimak ili povod, kako bi obezbedili da ime bude zaista personalizovano i dostupno. Primeri: majavolimarka, maja92, markozemun, ninasrecan18rodjendan, jelenavolimte, 15april2017… 

Da, sajtu je moguće pristupiti i preko računara, tableta i mobilnih telefona.

Lični sajt može biti vidljiv samo tebi i tvojoj posebnoj osobi, putem posebnog imena, odnosno presonalizovanog linka koji se kreira po tvojoj želji, i samo tebi šalje putem maila. Ti odlučuješ na koji način želiš sajt da podeliš. 

Naravno. U polju Komentar prilikom registracije, dodaj napomenu da želiš da sajt bude „zaključan“. Mi ćemo ti prilikom kreiranja i slanja linka za pristup ličnom sajtu poslati i lozinku koju možete koristiti za pristup. Jednom zaključani sajt nije moguće učiniti vidljivim.

Naravno. Dovoljno je da personalizovani link podeliš u „status baru“ željene mreže, ili klikom na ikone željenih mreža na ličnom sajtu.

Sajt koji kreiramo za tebe je aktivan ZAUVEK. Ukoliko iz bilo kog razloga bude potrebno da se sajt ukloni nakon nekog vremena, kontaktiraj nas putem maila i učinićemo to za vas.

Naravno. Kada se registruješ za koriščenje sajta prilikom prve kupovine, možeš dodavati po potrebi ili se u nekoj narednoj prilici vratiti na kupovinu, a za svaki praviš novi korisnički profil.

Sajt će lične podatke svojih kupaca i korisnika smatrati poverljivim i tretirati na taj način. Neće biti korišćeni u komercijalne svrhe niti deljeni sa trećim licima. Uslove korišćenja sajta i politiku privatnosti možeš pogledati na sledećem linku.